• TFS_pic02
     

Acordă-ți o zi pentru tine, pentru feminitatea ta. Împreună vom învăța:

 

Să ne reconectăm la propriul centru, la propria noastră sursă de putere feminină;

Să construim relaţii puternice şi echilibrate cu cei din jur printr-un alt nivel de încredere în noi însene;

Să ne dam voie să fim libere și creative;

Să ne exprimam ca femei şi să obţinem ce dorim în relaţiile cu bărbaţii.

Program

1. Tu cu tine

   09.30 – 11.00

Aici începe totul, dar e așa de ușor să rămâi ultima pe listă.
De câte ori nu ți-ai spus că ești frumoasă când ai încredere în tine? Că dacă ai fi tu așa cum poate doar tu te cunoști, cea adevărată, ai muta munții din loc?

Puterea feminității începe cu o relație curată cu noi însene, cu propriul centru. Doar așa putem câștiga încredere în sine și ne simțim iubite. Doar așa putem afla răspunsurile din interiorul propriei ființe. Dându-le glas, învățăm să ne descoperim potențialul și să strălucim. Să fim noi.

Atunci când cultivi o relație conștientă cu tine, emani calitate în jurul tău și asta se întoarce înapoi sub formă de respect, blândețe, bunătate, sprijin, abundență și iubire.

2. Încredere în tine

   11.15 – 12.45

A avea încredere în tine pare a fi un dar rar pe care îl ai sau nu. Dar chiar și cele care par să îl aibă știu ezitările, neliniștea și tensiunea din spatele aparenței. Încrederea în tine ca femeie vine de dincolo de a fi hotărâtă sau categorică. Și se poate crea.

Care sunt ancorele pe care îți poți construi încrederea în tine?

Încrederea apare când devii conștientă de propria ta putere de femeie și înveți să o folosești. Vei descoperi că sursa puterii tale, dincolo de relația curată cu sine, este ancorarea în energia feminină, de care aparții profund împreună cu toate celelalte femei. Recunoașterea ta și a dreptului tău deplin la putere și expresie ca femeie se întâmplă parcurgând un proces de descoperire a acestei energii și ancorarea în ea.

3. Creativitate

   14.15 – 15.45

Știi care sunt talentele tale? Acele expresii de sine care te fac unică și irepetabilă?

Creativitatea nu are doar nuanțe artistice. Fundamental, a fi creativă înseamnă a exprima complet suma talentelor și potențialului tău și numai al tău. Iar a fi femeie înseamnă a fi o alchimie de emoție, energie și spirit. Cum îți circuli energia și îți cultivi emoțiile și spiritul determină calitatea eilxirului prețios numit creativitate.

Vei învață să creezi și să menții o relație conștientă cu energia și cu emoțiile tale și astfel vei avea acces la creativitatea ta dincolo de limitele pe care le-ai resimțit până acum. Așa vei putea crea rezultatele pe care ți le dorești.

4. Tu și el

   16.00 – 18.00

Ne trăim viața alături de sau printre bărbați. Ne dorim fericirea în doi. Ne dorim să fim auzite, respectate și iubite. Fără să batem cu pumnul în masă, fără să ridicăm tonul. Și de cele mai multe ori, credem că relațiile cu bărbații sunt măsura reușitei noastre ca femei.

Vei învață că echilibrul interior este primul pas spre a fi fericită și cum, abia din acel loc, poți începe să creezi relații împlinite. Emoțiile tale se reflectă în universul tău și îi ghidează pe bărbații din viața ta. Iar pe măsură ce capacitatea ta de a te înțelege, proteja și dezvolta ca femeie se extinde, vei putea permite relațiilor pe care ți le dorești să se așeze natural.

Vom parcurge pe rând toate aceste teme, vom face exerciții și vei deprinde
practici simple pe care le vei putea aplica oricând în viață de zi cu zi.

La finalul zilei vei fi descoperit multe despre propria ta feminitate.
Vei avea acces la puterea feminității tale pe măsură ce vei crea și cultiva relația cu tine în mod conștient,
îți vei cunoaște puterea propriei creativități și vei construi relații care să te împlinească.

Vino sa vorbim despre tine. Despre noi. De la femeie la femeie.

Înscrie-te!

Testimoniale

"Din lucrul cu Oana și echipa ei am învățat să mă conectez la feminitatea mea (pe care am ignorat-o sau am ascuns-o multă vreme), am învățat s-o apreciez și s-o simt că o floare delicată care are nevoie să fie recunoscută, mirosită și să strălucească în lumină. Am înțeles că a-ți exprimă feminitatea autentic și cu putere este unul dintre motivele pentru care am venit aici."
unnamed
ANCA HARASIM Director Executiv AmCham Romania
“Workshopul de feminitate a deschis pentru mine o ușă dinapoia căreia vocea mea interioară mă striga de ceva vreme, dar pe care încercam să o acopăr cu tot felul de zgomote cotidiene... Workshopul în sine a fost ca un roller-coaster, cu multe suișuri și coborâșuri, dar am simțit pas cu pas ca și cum m-aș întoarce acasă, dând în sfârșit ascultare vocii aceleia adânci pe care nu o mai puteam ignora.”
highres_161768622
CODRUȚA BERBECARUDirector Cercetare, Heineken, Amsterdam
"Lucrând cu Oana în ultimul timp am reușit să creez acel echilibru între viața personală și cea profesională. De asemenea am descoperit în mine acele resurse prin care să cresc performanță și să eficientizez activitatea în business-ul meu. Cu siguranță mi-am asumat un alt nivel de leadership și creativitate dezvoltându-mi afacerea la nivel global."
valicojocaru
VALI COJOCARU CEO, PCT (UK) LTD
Cursul Oanei este despre redescoperirea feminității și trăirea ei cu autenticitate. Îl recomand cu căldură femeilor aplecate spre căutarea interioară. Am descoperit treptat în fiecare întâlnire, prin ritualuri diferite, potențialul infinit al propriei mele feminități.
Rucsandra-Hurezeanu
RUCSANDRA HUREZEANUOWNER IVATHERM
Am descoperit că există foarte multă putere într-o femeie care își cunoaște și își folosește feminitatea într-un mod constructiv. Mie acest proces mi-a dat acces la creativitate, compasiune față de oameni și animale și un nou nivel de cunoaștere de sine.
Ramona-Lacatus
RAMONA IOANA LĂCĂTUȘACCREDITED MASTER COACH
Lucrând cu Oana am descoperit o cale de a face lucrurile să se întâmple cu ușurință, ascultându-mi cu atenție ritmul interior și având mai mult discernământ în a percepe fiecare situație în parte. Asta mi-a crescut mult productivitatea și sentimentul de împlinire.
Andreea-Voroneanu
ANDREEA VORONEANUBUSINESS COMMUNICATOR

Galerie foto

 

Oana Stoianovici este coach transformațional cu o experiență de peste 12 ani în programe de leadership transformațional și procese cuantice de vindecare. A studiat tehnologii de transformare în Statele Unite ale Americii timp de 7 ani, conducând cu rezultate excepționale programe și antrenamente pentru peste 5,000 de participanți din toată lumea.

În ultimii ani s-a concentrat asupra practicilor de vindecare cuantică. A călătorit la locuri sacre din întreaga lume, a participat la ritualuri de trecere și inițiere spirituală și a primit transmisie directă de la mai mulți maeștri. A dezvoltat workshopuri unice, care sprijină participanții să își depășească condiționările trecutului și să își împlinească intențiile și aspirațiile.

Printre maeștrii și profesorii cărora le este recunoscătoare se numără: Landmark Education, Simeona Morrnah & Dr. Hew Len –Ho’oponopono; Bert Hellinger & Franz Rupert – Family Constellation & Trauma, Bonding and Family Constellation; Richard Bartler - Matrix Energetics - The Science and Art of Transformation; Janet Laufenberg, Council of Love - Sedona Gathering; Universal Healing Tao of Virtue – The School of Life, Mantak Chia; Howard G Charing – Shamanic art and visionary; Ma Ananda Sarita - Tantra Essence.

Înscrie-te!